Aveți întrebări referitor la Avizarea de daune și deconturi?

Avem răspunsuri

Explicații privind raportarea și plata daunelor cât și termene limită de avizare.

FAQ

Avizările de daune se pot face prin două variante:
1. Direct de pe site-ul Agra Asigurări accesând butonul „AVIZARE DAUNĂ FĂRĂ ÎNREGISTRARE ÎN PORTAL”
2. Prin accesarea Portalului Agra Asigurări.

Vă rugăm să raportați întotdeauna daunele cât mai curând posibil! Pentru ca daunele cauzate de riscurile grindină și riscurile elementare să fie luate în considerare, dauna trebuie să fie semnalată în termen de maxim 4 zile de la data producerii evenimentului.

Evaluarea daunei se va stabili de asigurător în funcție de stadiul de dezvoltare al culturii.
În cazul în care culturile dumneavoastră sunt pe cale să fie recoltate, evaluarea pagubelor va fi programată cu prioritate. În cazul daunelor a căror amploare totală va deveni evidentă abia după un anumit timp, din cauza unor părți de frunze sau a unor transformări ale plantei, evaluarea poate avea loc și după câteva săptămâni. În orice caz, evaluatorii vă vor contacta în timp util înainte de constatare.

Puteți actualiza datele contului dumneavoastră bancar către care urmează să fie plătită suma de despăgubire prin completarea IBAN direct în Portal, la secțiunea „Date utilizator”, prin butonul „Modificare”. Acestea trebuie salvate prin apăsarea butonului „Preluați modificările”.

Toate documentele relevante pot fi găsite în Portal la secțiunea „Situația daunelor”, unde se identifică polița avizată și se apasă iconița aferentă „Documentele de daună”.