Agra Asigurări

RECOLTAȚI ÎN SIGURANȚĂ!

Paleta noastră de produse

Ușor de înțeles Videoclipurile produselor noastre

Video in Lightbox öffnen

Agrar Basis – Riscurile standard

Asigurați-vă culturile de câmp prin produsul Agrar Basis – Riscurile standard. Se despăgubesc pierderile cantitative de producție ce au rezultat în urma impactului riscurilor grindină, incendiu, furtună/ploaie torențială și îngheț asupra culturilor asigurate.

Mai mult
Video in Lightbox öffnen

Cartof Universal

Cartof Universal este un produs de nișă, care protejează culturile de cartof, acoperind o plajă largă de posibile daune, precum grindina, ploaia torențială, spălarea solului și acoperirea plantelor cu pământ.

Mai mult
Video in Lightbox öffnen

Sfeclă de zahăr Universal

Sfeclă de zahăr Universal este produsul prin care venim în sprijinul asiguraților noștri pentru asigurarea culturii de sfeclă împotriva riscurilor grindină, îngheț, furtună prin particulele de nisip/pământ antrenate de vântul puternic, crustă, spălarea solului sau daune produse de dăunători.

Mai mult
Video in Lightbox öffnen

Viticultură

Viță de vie Basis și Viță de vie Universal sunt două produse prin care venim în sprijinul asiguraților noștri pentru asigurarea plantațiilor viticole împotriva riscurilor de grindina, furtună și ploaie torențială, îngheț târziu de primăvară și incendiu.

Mai mult
Video in Lightbox öffnen

Porumb pentru sămânță

Vă puteți asigura cultura de porumb pentru sămânță în cadrul produsului Agrar Basis, împotriva riscurilor standard de grindină, furtună/ploaie torențială, îngheț, incendiu, dar și a celor din pachetul de reînsămânțare: particule de nisip/sol antrenate de vânt puternic, crustă și spălarea solului.

Mai mult

Avizare de daună

Doriți să avizați o daună? Accesați portalul destinat asiguraților sau avizați dauna pe site.

Agra Asigurări Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala București

Cine suntem

Din 1947 suntem asiguratorul agricol specializat al fermierilor, oferindu-le acestora protecția financiară precum și cea mai modernă tehnologie de evaluare a daunelor din Europa.

Agra Asigurări Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala București

Societatea de asigurări agricole Österreichische Hagelversicherung a fost înființată în anul 1947 în Austria la inițiativa fermierilor de către companiile de asigurare austriece.

Din 2016 oferim produsele noastre de asigurare și fermierilor din România fiind singurul asigurator specializat pe domeniul agricol.

Actual asigurăm peste 3 milioane de hectare preluând riscurile pentru fermierii din 6 țări unde avem înființate sucursale.

Suntem o societate de asigurare mutuală al cărei scop prioritar este de a răspunde cât mai rapid nevoilor asiguraților noștri printr-o gamă diversificată de produse adaptate realităților din teren.

Urmăriți-ne!