Agra Asigurări

Recoltați în siguranță!

Agra Asigurări Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala București

Cine suntem

Din 1947 suntem asiguratorul agricol specializat al fermierilor, oferindu-le acestora protecția financiară precum și cea mai modernă tehnologie de evaluare a daunelor din Europa.

Agra Asigurări Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala București

Societatea de asigurări agricole Österreichische Hagelversicherung a fost înființată în anul 1947 în Austria la inițiativa fermierilor de către companiile de asigurare austriece.

Din 2016 oferim produsele noastre de asigurare și fermierilor din România fiind singurul asigurator specializat pe domeniul agricol.

Actual asigurăm peste 3 milioane de hectare preluând riscurile pentru fermierii din 6 țări unde avem înființate sucursale.

Suntem o societate de asigurare mutuală al cărei scop prioritar este de a răspunde cât mai rapid nevoilor asiguraților noștri printr-o gamă diversificată de produse adaptate realităților din teren.

Produse

Culturi de câmp

Lasă riscurile climatice pe seama noastră. Prin asigurarea agricolă îți protejăm culturile agricole împotriva riscurilor de grindină, incendiu/foc, ploaie torențială/furtună, îngheț, îngheț târziu de primăvară, secetă pedologică în faza de răsărire și acoperim cheltuielile de reînsămânțare prin pachetul de reînsămânțare.

Mai mult

Indice de secetă - umiditatea relativă a solului

Încă din anul 2016 la Agra Asigurări se pot asigura împotriva secetei culturile de grâu de toamnă, porumb, floarea-soarelui și soia. Produsul de asigurare Indice de secetă - umiditatea relativă a solului se bazează pe umiditatea relativă de la suprafața solului, măsurătorile fiind înregistrate de către sateliți de tip radar. Evaluarea daunelor se face pe baza datelor furnizate de catre EODC (Earth Observation Data Centre) - Centrul de observare a pământului pentru monitorizarea resurselor de apă.

Mai mult

AGRAR Basis Vița de vie

Plantațile de viță de vie sunt extrem de sensibile la riscuri climatice. Protejează-ți cultura reducând efectele unei pierderi provocate de fenomenele meteo extreme.

Mai mult

Sere/Solare

Agra Asigurări vine și în sprijinul fermierilor din sectorul horticol acoperând daunele acestora produse la sere/solare de riscuri precum grindina sau furtuna.

Mai mult

Avizare de daună

Doriți să avizați o daună? Accesați portalul destinat asiguraților sau avizați dauna pe site.